Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Năvodari. Primarul Chelaru: „Noua Școală nr. 3 pe care o construim va avea și o sală de sport cu teren multifuncțional!“

Published

on

scoala navodari

Lucrările avansează la noua Școală nr.3, prima unitate de învățământ care se construiește la Năvodari după 30 ani. Primarul Florin Chelaru anunță că unitatea de învățământ va avea și sală de sport cu teren multifuncțional!

„Noua Școală nr.3 pe care o construim la Năvodari va avea și sală de sport cu teren multifuncțional! Și nu orice sală, ci una super-tare care îi va atrage pe copii să facă mișcare și sport și care va găzdui multe competiții între elevi! Zilele acestea montăm acoperișului sălii de sport, iar în paralel se execută lucrări interioare la sălile de clasă! La Năvodari construim cu adevărat prima școală în ultimii 30 de ani, care va fi și cea mai modernă din județ!“, a spus primarul Florin Chelaru.

Amintim că, noua Școală nr. 3 este ridicată din fonduri europene și va integra inclusiv corpul de clădire edificat în urmă cu aproape 15 ani, care va fi reabilitat și modernizat. Primarul Florin Chelaru a declarat pentru Ordinea.ro că este prima unitate de învățământ care se construiește după Revoluție la Năvodari. Noua școală va fi amplasată în centrul orașului, pe strada Pescărușului. Edilul spune că unitatea de învățământ nu va fi doar modernă, ci și adaptată cerințelor din 2022. Valoarea proiectului se ridică la 19 milioane de lei, plus TVA.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions