Conecteaza-te cu noi

Administratie

Năvodari. Un convoi cu ajutoare va ajunge astăzi la Isaccea. Florin Chelaru: „Oamenii de bine nu pot sta deoparte!“

Published

on

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, spune că oamenii de bine nu pot sta deoparte! De aceea, un transport cu produse de igienă, alimente, saltele, pături și alte obiecte esențiale a plecat astăzi de la Năvodari către Isaccea, punctul de intrare al refugiaților ucraineni în Dobrogea.

„Mulțumesc tuturor colegilor de la PSD Năvodari pentru implicare. Din partea organizației, colegii mei Alin Vasile și Iany Lascu se vor asigura că produsele vor ajunge astăzi la Isaccea și vor însoți convoiul de ajutoare care pleacă din județul Constanța. În paralel, la nivelul Primăriei se desfășoară o amplă campanie, în parteneriat cu Crucea Roșie, pentru ajutorarea cetățenilor ucrainieni fugiți din calea războiului. În Piața Centrală se strâng ajutoare, de la alimente neperisabile până la obiecte sanitare, haine și produse de igienă. Pentru o gestionare eficientă a situației la nivel local, toți cei care pot oferi spații de cazare, transport și traducere sunt rugați să sune în continuare la numărul de telefon 0785.294.067 (luni-vineri, între orele 08.00-18.00).“, a spus Florin Chelaru.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions