Connect with us

Politica

Nicușor Constantinescu este bunic!

Published

on

Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, este bunic!

Anunțul a fost făcut, ieri, pe cea mai cunoscută rețea de socializare de soția sa, Codruța Mihaela Constantinescu. Fiica soților Constantinescu, Smaranda, a născut un băiețel pe care, din mesajele de felicitare primite, se pare că îl vor boteza Nicolae.

“Something magic happen when parents turn into Grandparents”, a scris Codruța Mihaela Constantinescu pe Facebook și a postat o fotografie în care apare cu cealaltă bunică, Sorina Țîru, soacra Smarandei Constantinescu.

Amintim că Nicușor Constantinescu este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

sursa foto: Facebook

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!