Actual

Nimeni nu a fost în pericol, în nici un moment, la Festivalul Mamaia Copiilor 2018

iul. 17, 2018 Maria Ionescu

Avanscena de la Festivalul Mamaia Copiilor a cedat din cauza unor factori cumulativi. Din cauza ploilor abundente, ce au început din data de 5 iulie, a umezelii și a presiunii exercitate de copiii care au sărit pe scenă de bucurie, placa de 4 pe 4 metri a coborât, ca o trapă, 20 de cm peste avanscena propriu-zisă. Acestea au fost situațiile neprevăzute ce au condus la acest incident, în urma căruia nimeni nu a avut nimic de suferit.

Structura scenei nu a fost afectată, tocmai de aceea Gala de premiere a putut continua, fără probleme, și nici o persoană nu a mai avut acces la zona afectată, ca măsură de securitate.

Pe tot parcursul festivalului au fost prezente echipe de la Crucea Roșie și echipe specializate pentru cazuri de urgență.

Liviu Manolache: „Ne cerem scuze pentru această situația neplăcută, dar vă asigurăm ca nimeni, timp de șapte zile, nu a suferit neplăceri, ori să îi fie pusă integritatea în pericol“.

În legătură cu incidentul petrecut la festivitatea de premiere din cadrul Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor” 2018, Primăria Constanţa a precizat că regretă acest incident și că va analiza cu maximă seriozitate cele întâmplate: ”Vom lua toate măsurile necesare pentru a lămuri ceea ce s-a petrecut şi pentru a evita asemenea situaţii pe viitor. Primăria Municipiului Constanţa a finanţat, finanţează şi va finanţa cu bună credinţă toate evenimentele care promovează staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa şi România.”, a precizat Biroul de presă al Primăriei Constanța.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!