Conecteaza-te cu noi

Actual

Noi angajări la Autoritatea Navală Română

Published

on

Autoritatea Navală Română organizează, pe data de 5 decembrie, la ora 10.00 concurs de angajare pentru un post de șef de birou ISM/ISPS/DISSN și un post de căpitan port grad I pentru Căpitănia  Portului Călărași/Căpitănia Portului Giurgiu.

Concursul se va desfășura după cum urmează: în cursul zilelor de azi și mâine are loc selecția dosarelor de înscriere, iar pe data de 29, până la ora 16.00 se vor afișa rezultatele selecției.

Proba scrisă are loc pe data de 5 decembrie, iar cea a interviului se va desfășura în ziua de 11 decembrie, cu începere de la ora 10.00.

Pentru detalii, intrați în pagina atașată mai jos:

Advertisement

ANUNT%20CONCURS%20ANGAJARE%2005.12.2018

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions