Conecteaza-te cu noi

Administratie

Noi blocuri vor fi ridicate în Mamaia. Avătavului (PNL): „Băieții deștepți încă găsesc sprijin în Consiliul Local“

Published

on

Consilierii locali municipali din Constanța au votat, astăzi, două proiect de hotărâre ce vizează construcții de blocuri în stațiunea Mamaia. Este vorba despre ridicarea unor blocuri de 8 și, respectiv, 9 nivele.

Iată proiectele caare au fost votate în CLM.

Proiectul nr. 38

Proiect de hotarare privind aprobarea raportului de evaluare, actualizat, ce stabileste diferenta de pret rezultata ca urmare a modificarii reglementarilor urbanistice ale terenului situat in statiunea Mamaia, aleea Lamia nr. 8 (Careu C2, lot 33).

Advertisement

Prin raportul de evaluare nr 173673/10.09.2019 actualizat, ce stabileste diferenta de pret in suma de 521.985,12 euro fara TVA, se modifica reglementarile urbanistice ale terenului in suprafata de 2.858 mp din “VILE TURISTICE P+2”  in construire ansamblu cu functiuni pentru turism, apartamente de vacanta, (POT 62,54%, CUT=4, P+8E suprafata construita la sol= 1.787,43 mp, suprafata desfasurata totala 11.429,10 mp)

Proiectul nr. 35

Proiect de hotarare privind aprobarea raportului de evaluare, ce stabileste diferenta de pret rezultata ca urmare a modificarii reglementarilor urbanistice ale terenului situate in statiunea Mamaia, zona Teatrul de vara –  Complex Cleopatra.

Prin raportul de evaluare nr 33080/18.02.2020 ce stabileste diferenta de pret in suma de 60.225,67 euro fara tva, se modifica reglementarile urbanistice ale terenului in suprafata de 1.610 mp (372mp + 1.087mp + 151 mp) din “SPATII COMERCIALE, SPATII ALIMENTATIE PUBLICA CU TERASA CIRCULABILA, COMERT, CAZARE, PARCARE” in construire imobil “ S+P+8-9E retras – structura de primire turistica tip apartamente cu spatii comerciale si servicii la parter”

Consilierul local al PNL Costin Avătavului a declarat că este cea de-a treia încercare a primarului Decebal Făgădău de a trece proiectele.

Advertisement

„În Constanta, nicio minune nu durează mai mult de 30 de zile. Vă spuneam că la ultima ședință de CLM primarul Decebal Făgădău propunea doua proiecte de hotărâre prin care se permitea construirea unui Bloc de 8 etaje pe plaja în Mamaia Nord și a unui bloc de 9 etaje pe spațiul verde din zona Cleopatra. Proiectul era supus votului și respins. Astăzi, aceleași doua proiecte apar, din nou, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Municipal la inițiativă primarului. Fără să sufere vreo modificare și fără să primim explicații suplimentare, proiectele sunt supuse votului și sunt aprobate cu majoritatea asigurata de consilierii PSD și PMP. Acum sunt sigur că obiceiurile din epoca Mazăre nu au dispărut, iar “băieții deștepți” încă găsesc sprijin în Consiliul Local pentru a-și susține interesele imobiliare.“, notează Avătavului într-o postare pe Facebok.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions