Conecteaza-te cu noi

Administratie

Noi controale la azilele de bătrâni din județul Constanța. Vezi ce sancțiuni au aplicat autoritățile

Published

on

Autoritățile din județul Constanța au continuat, ieri, controalele la centrele pentru vârstnici. Astfel, au fost verificate șase centre private din Constanța și Murfatlar, unde sunt cazați 111 persoane. Prefectura informează că, în urma verificărilor au fost date 18 amenzi în valoare totală de 176.800 de lei, dar și 40 de avertismente.

Totodată, sâmbătă au fost verificate 20 de centre (17 publice și 3 private) din Constanța, Techirghiol, Topraisar, Cumpăna și Cobadin, unde sunt cazați 203 de pensionari. Cu această ocazie, au fost aplicate șapte amenzi în valoare totală de 53.000 de lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru probleme de igienă, gestionare necorespunzătoare a deșeurilor, mobilier deteriorat sau neactualizarea documentației.

„Facem precizarea că numărul total al centrelor din raportarea de astăzi cuprinde și obiective deja controlate în zilele anterioare, ca urmare a unor acțiuni realizate de IPJ Constanța, pe linia verificării respectării prevederilor Legii 333/2003 (privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor). Sancțiunile au fost aplicate pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu, depozitare necorespunzătoare a alimentelor, neactualizarea documentației sau igienă necorespunzătoare.“, spune Prefectura.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions