Connect with us

Actual

Noi directori generali adjuncți la Nuclearelectrica. Ce atribuții au primit

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

SN Nuclearelectrica SA informeaza actionarii si investitorii  ca in sedinta din data de 13.12.2017, Consiliul de Administratie al SNN, a numit, prin Decizia nr. 206, pe domnii Dan Laurentiu Tudor si Toni Viorel-Lary in functiile de Director General Adjunct in cadrul SNN pentru o perioada provizorie de 4 luni incepand cu data de 03.01.2018, in conformitate cu prevederile art. 20 alin. 1 din Actul Constitutiv al SNN, art. 35 alin. 1 si art. 64 indice 2 alin. 1 din OUG nr. 109/2011 cu modificarile si completarile ulterioare si cu prevederile  art. 143 alin. 1 si 4 din Legea 31/1990 privind societatile comerciale.

Comitetul de Nominalizare si Remunerare intrunit in sedinta in data de 06.12.2017 a recomandat Consiliului de Administratie numirea domnilor Dan Laurentiu Tudor si Toni Viorel-Lary pentru functiile de Director General Adjunct in cadrul SNN, cu mandat provizoriu de 4 luni . Recomandarea a avut in vedere urmatoarele considerente:

–          Necesitatea adoptarii unor masuri in cadrul SNN pentru indeplinirea obiectivelor inscrise in Strategia de dezvoltare a societatii pe termen lung (2015-2025);

–          Faptul ca Planul strategic de investitii pe termen lung cuprinde simultan o serie de investitii majore, cum ar fi retehnologizarea Unitatii 1 CNE Cernavoda, realizarea unei instalatii de detritiere, extinderea si dezvoltarea, in continuare, a DICA, dublarea capacitatii de productie fascicule combustibil nuclear corelata cu continuarea dezvoltarii Proiectului Unitatilor 3 si 4 CNE Cernavoda etc., obiective care presupun coordonare multidisciplinara a managementului companiei, in scopul, in primul rand, al realizarii acestor investitii si, in subsidiar, al imbunatatirii performantelor in activitatea curenta, printr-o mai buna corelare intre activitatile/sarcinile/responsabilitatile diferitelor structuri organizatorice interne ale acesteia;

–          Cresterea competitivitatii companiei avand in vedere liberalizarea totala a pietei de energie din ianuarie 2018;

–          Faza avansata in care se afla negocierile dintre SNN si partenerul chinez CGN, privind Proiectul Unitatilor 3 si 4 CNE Cernavoda, precum si etapele viitoare de dezvoltare a Proiectului, situatie in care eforturile SNN – organizatorice, umane, etc. – vor fi considerabil marite;

–          Necesitatea reorganizarii unor activitati curente ale societatii, in scopul unei mai bune integrari a acestora in procesul managerial general;

–          Implementarea unor strategii de resurse umane in vederea cresterii nivelului de identificare si retentie personal.

Astfel, domnul Dan Laurentiu Tudor va coordona activitatile referitoare la achizitii publice, juridic, afaceri corporatiste si strategii si politici de resurse umane la nivel de companie.

Domnul Toni Viorel-Lary va coordona activitati aferente dezvoltarii proiectelor de investitii si activitati de realizare a veniturilor aferente tranzactiilor cu energie. (comunicat de presa SNN)

Documentul a fost transmis bvb.ro și este semnat de Iulian Robert Tudorache, președintele Consiliului de Administrație.

Comments

comments

Actual

Își ia România ADIO de la organizarea EURO? Șeful UEFA ia în calcul desfășurarea competiției într-o singură ţară

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Karl Heinz-Rummenigge, preşedintele consiliului de administraţie al clubului Bayern Munchen, a afirmat că preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, se gândeşte ca EURO 2020 să aibă loc într-o singură ţară şi nu în douăsprezece cum este prevăzut până acum, transmite AFP.

“Ştiu că preşedintele UEFA Aleksander Ceferin, care este extrem de prudent cu coronavirusul, se întreabă dacă în perioada pandemiei nu ar fi mai rezonabil ca turneul să fie organizat într-o singură ţară. Cu tot protocolul sanitar necesar, se înţelege de la sine”, a afirmat Rummenigge pentru un ziar din capitala Bavariei, Munchner Merkur, potrivit agerpres.ro.

Contactată, UEFA a răspuns printr-un purtător de cuvânt: “Nu avem nicio informaţie de oferit sau comentariu de făcut în această etapă”. Oficial, forul fotbalistic european continuă să pregătească un turneu final organizat în 12 oraşe din 12 ţări, printre care Bucureştiul. Săptămâna trecută, UEFA a indicat că “până pe 5 martie” va decide “oraş cu oraş” între patru opţiuni: “100% spectatori pe stadion, între 50 şi 100%, între 20 şi 30% sau cu porţile închise”, cu diverse măsuri sanitare în fiecare caz. Turneul final, prevăzut iniţial în 2020, a fost amânat pentru 2021 (11 iunie -11 iulie).

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier între două autoutilitare și un camion. Două persoane, rănite

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, 19 ianuarie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN22 E87, între 3 auto care circulau în același sens.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN22 E87 între localitățile Văcăreni și Luncavița, un bărbat de 37 de ani din comuna Smârdan,  a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară condusă în același sens de către un bărbat de 33 de ani din comuna Smârdan.

În urma coliziunii, cea din urmă a fost proiectată într-un autocamion condus în același sens de către un bărbat de 37 de ani din județul Ilfov.

”În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului de 37 de ani din comuna Smârdan și a unui pasager din același auto.

Toți conducătorii posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
Cercetările continuă.”, precizează Biroul de presă al IPJ Tulcea.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Vreți să vă angajați la Spitalul Județean Constanța? Iată ce posturi sunt scoase la concurs

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pe pagina oficială a Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța a fost postat un anunț potrivit căruia unitatea spitalicească scoate la concurs mai multe posturi vacante.

Este vorba despre: 3 posturi de asistenți medicali generaliști pentru Secția Clinică Gastroenterologie, 3 posturi de asistenți medicali generaliști pentru Secția Medicală 1, 1 post asistent de radiologie pentru Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, 2 posturi de asistenți de laborator pentru Laboratorul de Analize Medicale de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 133, 1 post de asistent de laborator pr, 1 post registrator medical pentru Laboratorul de Analize Medicale strada Ștefan cel Mare, nr. 133, 1 post registrator medical pentru Secția Chirurgie Ortopedie Pediatrică.

Condițiile de participare le puteți găsi în pdf-ul postat mai jos.

Este important de spus faptul că pentru a putea participa la concurs trebuie să achitați și o sumă de bani. Este vorba despre o taxă de înscriere în valoare de 100 de lei. Excepție fac persoanele care doresc să se înscrie pentru a participa la concursul pentru Registrator medical. Acestea trebuie să plătească 50 de lei.

Tot în pdf-ul de mai  jos puteți vedea ce trebuie să conțină dosarul de înscriere la concurs.

Depunerea dosarelor de concurs se poate face până în data de 9.02, la Registratura Spitalului Clinic Județean, b-dul Tomis, nr. 145.

Selecția dosarelor depuse se face până pe data de 11.02, ora 10.00, iar proba scrisă va avea loc în data de 15 februarie, ora 10.00, la sediul spitalului.

În data de 18 februarie se va desfășura interviul, iar rezultatele finale vor fi afișate în data de 23 februarie.

Bibliografia pentru concurs o găsiți la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, lângă Serviciul RUNOS.

Anunt Concurs Asistenti Si Registratori Medicali

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: