Conecteaza-te cu noi

Societate

Noi MĂSURI RESTRICTIVE pentru români în plină pandemie de COVID-19. Grupurile mai mari de 3 persoane, INTERZISE

Published

on

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat că în România, în a 6-a zi din starea de urgență, nu există o răspândire comunitară a COVID-19.

„Suntem în a 6-a zi din starea de urgenta. Prin masurile luate, ne-am atins principalul obiectiv: nu avem răspandire comunitară Am reusit si este meritul specialistilor. Masurile pe care le-am luat sunt cele pe care l-am prezentat imediat. Acum se adaugă un alt set de măsuri, respectiv Ordin privind operationalizarea politiei locale de MAI. Am lucrat la OUG privind modificarea Cod Penal și Ordin pentru stabilirea respectarii regulilor de izolare si carantinare”, a declarat Marcel Vela.

Iată documentul care va intra în vigoare de duminică seară, de la ora 22.00:

Download (DOCX, 43KB)

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions