Connect with us

Administratie

Noi zone de relaxare în orașul Ovidiu. Până la sfârșitul anului vor fi amenajate două parcuri

Published

on

Săptămâna trecută au fost emise două certificate de urbanism pentru noi locuri de recreere în orașul Ovidiu. Este vorba despre un parc ce va fi realizat în zona Grădiniței ”Licurici”, pe Șoseaua Națională, și altul care va fi în curtea Liceului Tehnologic ”Ion Podaru”.

Primarul George Scupra a precizat că aceste proiecte au termen de finalizare sfârșitul anului 2022.

”Ne dorim, ca pe lângă proiectele finanțate din fondurile guvernamentale sau europene, să maximizăm investițiile din bugetul propriu. În acest an, după ce am finalizat documentațiile tehnice începute în anul 2021, ne-am propus să demarăm o serie de lucrări/investiții ce au ca scop dezvoltarea orașului.

An de an, am încercat să acoperim toate palierele de investiții: utilități publice, lucrări edilitare, spații verzi, investiții în școli și grădinițe, cultură, sport , curățenia orașului, siguranța cetățenilor și nu în ultimul rând atragerea de investitori pentru crearea de noi locuri de muncă și creșterea veniturilor la bugetul local.

Advertisement

Astfel, săptămâna trecută, a fost emis certificatul de urbanism pentru un nou loc de relaxare, destinat copiilor cât și adulților ce va fi realizat pe Șos. Națională în zona Grădiniței ’’Licurici’’, între str. Primăriei și str. Primăverii. Acest proiect va fi finanțat din bugetul propriu al primăriei Ovidiu și are termen de finalizare sfârșitul anului 2022.”, a precizat George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

De asemenea, curtea Liceului Tehnologic ,,Ion Podaru’’ va fi redată tuturor cetățenilor prin execuția unor lucrări de reamenajare a parcului, cu mobilier urban nou și reconfigurarea zonelor verzi.

În această vară vor începe lucrările, urmând a se finaliza până la sfârșitul anului.

Și acest proiect va fi executat din bugetul propriu al primăriei Ovidiu.

Primarul George Scupra a menționat că își dorește ca în cel mult un an să fie transformat radical aspectul Șoselei Naționale, prin crearea cât mai multor spații verzi, parcări, mobilier urban modern și schimbarea pavajului pietonal.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement