Conecteaza-te cu noi

Politica

Noul președinte al PNL, Ludovic Orban: ”PNL va fi un partener loial, transparent pentru președintele Klaus Iohannis.”

Published

on

Fostul parlamentar liberal Ludovic Orban a fost ales președinte al PNL, cu 3.518 voturi, câștigând astfel alegerile interne cu un procent de 78%. Contracandidatul său Cristian Bușoi a primit 952 de voturi,  conform rezultatelor oficiale anunțate în Congresul PNL. Președintele Curții de Arbitrat este europarlamentarul Daniel Buda, ales cu 1984 din totalul de 4769 exprimate. Au fost și 113 voturi nule, conform anunțului făcut de Mircea Toader. Președintele Comisiei Naționale de Revizie și Cenzor este Mihai Barbu, ales cu 2479 de voturi din totalul de  4435. Un număr de 59 au fost nule. ”Respect acest rezultat. Port același respect colegilor din PNL. Vă mulțumesc că am avut ocazia să discut cu dvs. Am înțeles că sunt foarte mulți lucruri care trebuie schimbate în felul în care acționează și comunică PNL. PNL trebuie să rămână unit, trebuie să meargă înainte cu toată forța, iar drumul pe care noi vrem să-l arătăm românilor e cel spre prosperitate. Felicitări Ludovic, felicitări dvs și vă mulțumesc din suflet din nou”, a declarat Cristian Bușoi, după prezentarea rezultatelor oficiale. ”Dragi prieteni liberali vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Pentru mine viața este de astăzi mult mai grea. Port pe umeri o răspundere uriașă de a transforma PNL în forța politică de care are nevoie România. PNL va fi un partener loial, transparent pentru președintele Klaus Iohannis. Mă voi bate cu toată forța mea, cu toată energia mea, pentru a reuși în 2019 să câștigăm alegerile prezidențiale, să obținem un nou mandat pentru Klaus Iohannis, iar apoi să câștigăm alegerile locale. să redăm șansa de modernizare, creștere economică, în alegerile locale. Obiectivul meu este câștigarea alegerilor parlamentare care să arate un PNL care trebuie cu adevărat ce va face pentru țară. Dumnezeu să ne ajute”, a spus în discursul său Ludovic Orban, după ce a fost anunțat oficial ca președinte al PNL. (Foto: Agerpres)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions