Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Noul șef al IPJ Constanța, comisar șef Mădălina Vlangăr: ”Prioritatea mea nr. 1 este siguranța cetățeanului”

Published

on

Madalina Vlangar

În această după amiază, chestorul principal Marian Matei, inspectorul general al Poliției Române,  s-a aflat la sediul IPJ Constanța, unde  a avut loc prezentarea noului inspector șef al IPJ Constanța, comisar șef Mădălina Vlangăr.

Fostul comandant – chestorul Adrian Glugă, a fost pus la dispoziția structurilor superioare pentru a fi cercetat în legătură cu incidentele din județul Constanța, care au avut loc în ultima perioadă. El va rămâne activ în cadrul IPJ Constanța.

Comisarul șef Mădălina Vlangăr s-a prezentat și a precizat că are în Poliția Română  o carieră ”muncită la talpă”. De asemenea a spus că a trecut prin diferite misiuni, iar astăzi se află la IPJ Constanța, pentru a coordona activitatea inspectoratului.

”Sunt aici să mă bazez pe experiența atât a experților din Poliția Română, cât și pe experiența colegilor de la IPJ Constanța. Aș dori să fiți conștienți de faptul că sunt mulți polițiști în Poliția Română dedicați, profesioniști. Profesia de polițist este o profesie care se face cu vocație!  Mulțumesc conducerii Poliției Române pentru încrederea pe care mi-a acordat-o.

Advertisement
palaz

În această perioadă, împreună cu specialiștii din IGPR și cu specialiștii de la IPJ Constanța vom veni cu propuneri concrete. Nu vom neglija situația operativă – prioritatea mea nr. 1 este siguranța cetățeanului și siguranța străzilor pe care circulă copiii noștri și ai polițiștilor.

De la dvs. (n.r. – jurnaliști) am așteptări în sensul de a avea o relație bazată pe bună credință. Eu vă asigur că o să aveți în mine un partener onest, de comunicare și transparent.

Nu voi neglija, de asemenea, cooperarea cu partenerii instituționali și cu partenerii de comunicare externi, astfel încât să aducem tot ce este mai bun la IPJ Constanța, să ne fie bine tuturor, și polițiștilor și cetățenilor.”, a spus comisarul șef Mădălina Vlangăr.

 

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions