Conecteaza-te cu noi
SEAS

Energie&Mediu

Nuclearelectrica a alocat 37,57 mil. lei pentru mentenanţa sistemelor de la CNE Cernavodă

Published

on

Potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), Nuclearelectrica alocă 37,57 milioane lei pentru servicii de mentenanţă a sistemelor şi echipamentelor electrice de la Centrala Nuclearelectrică Cernavodă, notează economica.net.

Conform anunțului, mentenența sistemelor electrice de la Cernavodă are în vedere funcţionarea centralei în condiţii de siguranţă şi securitate nucleară.

Firma care câştigă licitaţia va asigura materialele şi piesele de schimb necesare desfăşurării acestor activităţi, în cadrul unei perioade contractuale, de 24 luni, prestare efectivă.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 noiembrie 2023.

Nuclearelectrica are ca domenii de activitate producerea de energie electrică, termică şi de combustibil nuclear. Compania are două sucursale, fără personalitate juridică – CNE Cernavodă, care exploatează Unităţile 1 şi 2 de la CNE Cernavodă şi serviciile auxiliare, şi FCN Piteşti, fabrica de combustibil nuclear. De asemenea, este acţionarul unic al companiei EnergoNuclear.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions