Connect with us

Actual

Nuclearelectrica lansează aplicația pentru telefon mobil ”Acces SNN”

Maria Ionescu

Publicat

la data de

SN Nuclearelectrica SA (“SNN”) anunță lansarea aplicației pentru telefon mobil, “Access SNN”, destinată relației cu investitorii.

Aplicația a fost creată pentru a răspunde la nevoia în creștere de informații rapide, concise și usor accesibile pentru acționari, investitori, reprezentanții mass-media și publicul larg, în scopul facilitării accesului de oriunde la date de interes precum principalele evenimente din activitatea companiei, situațiile financiare la zi și istorice, evoluția prețului acțiunilor, dividende, calculator de investiții și alte informatii descriptive despre SNN.

În aplicație veți putea vizualiza de asemenea calendarul financiar al SNN, materialele pentru următoarea AGA convocată și grafice privind evoluția prețului acțiunilor. Aplicația permite transmiterea de mesaje rapide ce vor fi recepționate de departamentul specializat în relația cu investitorii din cadrul companiei și soluționate în cel mai scurt timp.

”Ne propunem să avem o abordare transparentă și proactivă în dialogul cu stakeholderii noștri, să fim disponibili pe toate canalele de comunicare pentru a oferi informații și a răspunde la întrebări. Aplicația pe care o lansăm astăzi reprezintă un instrument pe care l-am gândit pornind de la necesitățile acționarilor și investitorilor, dar și ale celor care vor să știe mai multe despre SNN și sperăm să devină un hub de informații pentru dumneavoastră.”, a precizat Valentina Dinu, Relații cu Investitorii.

La rândul său, Cosmin Ghiță, CEO, a declarat:

”Accesul rapid la o bază de date complete despre companie, activitățile și rezultatele acesteia în vederea facilitării adoptării deciziei de a investi bazată pe informații clare, furnizate constant și în timp util este o responsabilitate a unei companii listate. Transparența actului managerial și responsabilitatea față de companie, acționarii săi și investitori, ca parte integrantă a guvernanței corporative, sunt coordonate majore de acțiune în cadrul SNN”.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Copil de 12 ani, pierdut în Mamaia! 8 echipaje mixte de polițiști și jandarmi îl caută.

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, în jurul orei 13.29, polițiștii stațiunii Mamaia au fost sesizați despre dispariția unui minor, de pe o plajă din stațiunea Mamaia.

Alexandru Ichim, în vârstă de 12 ani, s-a pierdut în jurul orei 10. Acesta purta pantaloni scurți de culoare gri, cu ancore pe lateral, și șlapi de culoare bej.

Cetățenii care pot oferi informații sunt rugați să apeleze Poliția stațiunii Mamaia, nr. tel. 0241/831221.

În acest moment, copilul este căutat de 8 echipaje mixte de polițiști din cadrul stațiunii Mamaia și jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța.

Update: În urmă cu puțină vreme, copilul a fost găsit în vecinătatea hotelului Opera din Mamaia Nord.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un tânăr, salvat de la înec de un polițist aflat în vacanță

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Un polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova – Biroul Rutier Ploiești a intervenit fără ezitare în salvarea unui tânăr ce era să se înece. Sâmbătă, 20 iulie a.c., în jurul orelor 06:30, aflat în concediu de odihnă în județul Constanța, pe plaja stațiunii Costinești, agent de poliție Lucian Lepădatu, în vârstă de 22 ani, a observat în mare cum un tânăr, care se îndepărtase de geamandură, se zbătea să rămână la suprafață și striga după ajutor. Fără să stea pe gânduri, tânărul polițist a sărit în mare și a înotat cât a putut de repede, luând totodată cu el și un colac de salvare și reușind să îl  aducă la mal teafăr. Polițistul, deși nu era în timpul serviciului ori în misiune, nu a irosit nicio clipă și, astfel, a reușit să îl salveze pe cel ce s-a aventurat în larg, fără a fi nevoie ulterior de intervenția unui echipaj de salvare.

„Pe această cale, îi mulțumim colegului nostru, pentru faptul că viața celor din jur este în topul priorităților sale“, spun cei de la Poliție.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Controale în porturile maritime. Au fost confiscate bunuri de peste 1.000.000 de lei

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Poliția Română, prin Direcţia de Poliţie Transporturi, efectuează permanent acțiuni și controale în porturile maritime, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor economico-financiare.

Acțiunile desfășurate de polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, în primele șase luni ale anului 2019, în porturile Constanţa, Constanţa Sud Agigea, Midia şi Mangalia au vizat prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală, contrabandă cu produse accizabile, punere în circulație de mărfuri contrafăcute, comercializare şi transport cu cereal și material lemnos. Activitățile polițiștilor au avut în vedere și verificarea gestiunilor de carburanți la bordul navelor.

Astfel, de la începutul anului, au fost desfășurate 13 percheziții domiciliare, în cadrul a 125 de dosare penale, întocmite pentru săvârșirea unor fapte de evaziune fiscală, în care prejudiciul activităților infracționale se ridică la 3.000.000 de euro.

Totodată, pe parcursul activităților au fost controlate 154 de societăți comerciale, 43 de nave, peste 8.200 de mijloace de transport și 61 de containere, fiind confiscate bunuri de peste 1.000.000 de lei.

Polițiștii de la transporturi maritime au constatat 26 de infracțiuni economice (dintre care 7 fapte privind gestiunea frauduloasă, 11 la Legea 86/2006 privind Codul vamal al României și 7 infracțiuni prevăzute de Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice) și au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 21.500 de lei, pentru nerespectarea legislației în domeniu.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: