Connect with us

Administratie

O angajată a Primăriei Năvodari, POZITIVĂ la noul coronavirus. Instituția își SUSPENDĂ PARȚIAL ACTIVITATEA!

Published

on

O angajată din Primăria Năvodari a fost confirmată, azi – noapte cu noul coronavirus. Biroul de presă al Primăriei Năvădari anunță că au fost începute acțiunile de dezinfecție la sediul din str. Dobrogei, iar activitatea va fi parțial suspendată.

Iată mesajul administrației locale:

Primăria Năvodari anunță suspendarea activității parțiale a activității după ce o angajată a instituției a fost confirmată azi-noapte cu noul coronavirus (COVID19).

Persoana infectată este asimptomatică, iar din primele informații contaminarea s-ar fi produs în urma participării la un eveniment de familie care a avut loc intr-un județ din nordul țării.
Angajata primăriei confirmată cu COVID 19 nu a desfășurat în această perioadă activități cu publicul și nu a intrat în contact cu cetățenii care s-au adresat instituției noastre.

In urma confirmării cazului, s-a luat decizia suspendării activității doar in corpul Primăriei de pe strada Dobrogei, acolo unde colega noastră își desfășura activitatea.
DSP Constanța a demarat o anchetă epidemiologică care va stabili ce măsuri se impun în perioada următoare!

Vom reveni cu noi informații!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!