Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

O casă părăsită a ars în localitatea Mihail Kogălniceanu

Published

on

incendiu Mihail Kogălniceanu

Noaptea trecută, pompierii militari ai ISU Constanța au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o casă, în localitatea Mihail Kogălniceanu.

La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor. Incendiul a fost lichidat în câteva zeci de minute.

”A ars acoperișul unei case pe aproximativ 100 mp, o stivă de lemne pe 2 mc și mobilierul din interiorul casei. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, casa fiind părăsită. Cauza probabilă a incendiului a rămas în curs de stabilire.”, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

incendiu Mihail Kogălniceanu

incendiu Mihail Kogălniceanu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions