Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

O femeie și patru bărbați au ajuns în spatele gratiilor de la Penitenciarul Poarta Albă

Published

on

Ieri, 19 octombrie, polițiștii constănțeni au pus în aplicare 5 mandate. Mai exact, au condus și încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă o femeie și 4 (patru) bărbați.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an și 1 lună de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot la data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat o femeie, de 48 de ani, pe numele căreia Tribunalul Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Femeia a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

Tot ieri, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 25 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Tot la data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 5 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Nu în ultimul rând, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 22 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an și 5 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions