Conecteaza-te cu noi

Actual

O femeie și trei bărbați au ajuns în spatele gratiilor de la Penitenciarul Poarta Albă

Published

on

Ieri, o femeie și trei bărbați au ajuns în spatele gratiilor de la Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 20 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța – Postul de Poliție Cumpăna au identificat un bărbat, de 30 de ani, pe numele căruia Tribunalul Tulcea a emis mandat de executarea a pedepsei de 4 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la Legea 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

La data de 20 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 40 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 3 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 20 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat o femeie, de 52 de ani, pe numele căreia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 10 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, complicitate la înșelăciune și complicitate la uz de fals.

Advertisement

La data de 20 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 70 de ani, pe numele căruia instanța de judecată a emis mandat de executare a pedepsei de 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de pescuitul, deținerea, transportul, comercializarea sturionilor capturați pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum și a produselor obținute din acestea fără respectarea prevederilor legale.

Cele patru persoane au fost conduse și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions