Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

O fetiță de 6 ani s-a pierdut de părinți pe plaja din Mamaia. Vezi cine a găsit-o pe micuță

Published

on

politisti salvatori

A fost agitație astăzi, în Mamaia, unde oamenii legii au intervenit într-o situație delicată. O fetiță de 6 ani rătăcea pe plajă, plângea și-și striga mama.

Andrei de la Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu, detașat la mare, și Marius de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis, au preluat-o pe micuță și au început să-i caute părinții.

Au fost ajutați, în misiunea lor, de faptul că, la scurt timp, mama copilei a apelat 112 și a cerut ajutorul.

”Cu lacrimi în ochi și-a revăzut fetița, în ropotele de aplauze ale celor de pe plajă. Copila fusese găsită la mai bine de doi kilometri de locul unde se juca.

Suntem bucuroși că misiunea s-a încheiat cu bine. Dar, oameni buni, facem un apel către voi… supravegheați-vă copiii pe timpul vacanței!”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions