Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Administratie

O firmă din Constanța va primi aproape 900.000 de lei de la Primăria Constanța pentru repararea piațetei din zona Dacia

Published

on

piateta Dacia

Primăria Constanța a semnat un contract cu SC Sigeco Tecnis SRL, din Constanța, pentru repararea piațetei din zona Dacia, prin refacerea părților degradate ale aleilor de promenadă și a zidurilor de sprijin din împrejurul acestora. Este aceeași firmă care s-a ocupat și de reparațiile de la parcul de la Far, pentru care a primit suma de 1.329.619 lei, fără TVA. De data aceasta, contractul pentru reabilitarea piațetei din zona Dacia se ridică la 752.061 de lei, fără TVA, sau 894.952 de lei cu TVA.

Durata contractului va fi de 8 luni de la data semnării de către ambele părți și înregistrării lui la sediul beneficiarului.

Potrivit risco.ro, în ultimul an fiscal, Sigeco Tecnis SRL a raportat o cifră de afaceri de 5.920.256 de lei, un profit net de 99.279 de lei și un număr 36 de angajați. Asociații companiei sunt Oana-Mirela Moroșanu și Tindaro Carmelo Merlo (cetățean italian), care este și administratorul firmei. Potrivit CAEN, firma efectuează lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Sursa foto: ziarulamprenta.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions