Connect with us

Actual

O mașină s-a răsturnat între Oituz și Sibioara. Trei persoane au ajuns la spital

Published

on

În această seară, în județul Constanța a avut loc un accident rutier. O mașină s-a răsturnat pe DN22, între Oituz și Sibioara.

Din primele informații, sunt trei victime conștiente, neîncarcerate. La fața locului intervin echipaje de salvatori de la Stația Midia cu  o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Constanța.

Potrivit Oanei Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța, doi adulți și un copil au fost transporați la spital cu 2 echipaje SAJ.

”Au fost asigurate măsuri PSI. Intervenție încheiată.”, a precizat Oana Manoilă.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!