Connect with us

Actual

O mașină s-a răsturnat la limita dintre județele Constanța și Tulcea. Trei tineri au ajuns la spital

Published

on

În cursul serii trecute, la limita dintre județele Constanța și Tulcea a avut loc un eveniment rutier care s-a soldat cu rănirea a trei persoane.

În jurul orei 22:20, militarii ISU Delta Tulcea au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22 E(87), la limita cu județul Constanța.

La fața locului s-au deplasat 9 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Babadag.

În accident a fost implicat un autoturism, în care se aflau trei persoane de sex masculin cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani. Tinerii au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital de către ambulanțele SMURD și SAJ prezente la locul evenimentului.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor necesare.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!