Connect with us

Actual

O nouă licitație pentru hotelurile Romanța și Prahova din Neptun! Este a patra

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În luna noiembrie a anului trecut, vă informam că ANAF a organizat o primă licitație pentru vânzarea hotelurilor Romanța și Prahova din stațiunea Neptun. Poate din cauza prețului considerat prea mare de eventualii cumpărători, poate din cauza vechimii sau din cine știe ce alt motiv abscons, la cele trei licitații care au avut loc până în prezent nu s-a prezentat nimeni. Așa că, pe data de 5 iunie va fi organizată cea de-a patra licitație.

De la ora 11.00, va avea loc licitație pentru vânzarea complexului Prahova. Acesta deține hotelul cu același nume, care are parter și cinci etaje dar și terenul aferent, care este în suprafață  de 4678 mp.  Prețul de licitație este de 5.482.155 lei pentru hotel dar a fost diminuat cu 50% din prețul de evaluare. De asemenea, valoarea alocată terenului este de 964.045 lei.

Creditorii sunt Primăria municipiului Mangalia, BEJ Bogdan Ionică, la solicitarea creditorului Romvivat SRL și Serviciul Fiscal Municipal Mangalia.

Pentru societatea Romanța Estival 2002 licitația se va desfășura începând cu ora 12.00. Societatea  deține hotelul Romanța, o clădire club de noapte, o parcare de 441 mp, un restaurant și un teren intravilan.

Față de ultima licitație, valoarea cu care sunt scoase toate acestea la licitație s-a diminuat cu 50%. Cu toate acestea, costă foarte mult: hotelul este evaluat la 4.826.783 lei, clădirea clubului de noapte costă 190.348 lei, iar restaurantul va fi vândut cu  1.112.405 lei.

Creditori în această licitație sunt: Serviciul Fiscal municipal Mangalia și Primăria Mangalia.

Nu știm dacă este cazul să mai spunem că ambele complexuri hoteliere aparțin fraților Micula, care nu au mai investit nimic în ele. Și de această dată rămâne să vedem dacă se va vinde ceva și cu ce prețuri.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

(Video): Accident rutier mortal între Medgidia și Valea Dacilor

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei seri, la intrarea în municipiul Medgidia dinspre Valea Dacilor s-a produs un eveniment rutier grav soldat cu decesul unei persoane.

Potrivit primelor informații, în acest accident au fost implicate o căruță și un autoturism, iar căruțașul – în vârstă de 40-45 de ani – și-a pierdut viața.

Știre în  curs de actualizare.

Update: Potrivit IPJ Constanța, accidentul s-a produs pe un drum județean – Dj 381. Un bărbat de aproximativ  40-45 ani era cu o căruță și a ieșit pe șosea din câmp iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism care circula dinspre Valea Dacilor către Medgidia.

Se pare că șoferul autoturismului a fost surprins de ieșirea în drumul județean a căruței și nu a mai putut să o evite.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Lecție deschisă la liceul ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia! Subiectul: traficul de persoane

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, 19 februarie a.c., liceul teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia a desfășurat o activitate de informare pe linia prevenirii traficului de persoane și a programelor comunitare în cadrului educației, activitate derulată în parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Constanța și Direcția Județeană de Sport și Turism.

Activitatea a fost realizată sub forma unei lecții deschise, în care 30 de elevi au primit informații și au vizionat spoturi tematice referitoare la prevenirea traficului de persoane, precum și la accesarea unor programe europene prin intermediul Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.

La activitate au participat din partea liceului: prof. Cristina Palu – psihologul școlar, prof. Elena Nechita – coordonatorul Comisiei de proiecte și programe educative naționale și internaționale, din partea Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane: inspector de specialitate – Niculae Mihaela Adelina și din partea Direcției Județene de Sport și Turism – Țuțuianu Marian.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

13 furturi comise în Constanța și Tuzla! Infractorul este închis din .. .13 ianuarie

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, Biroul de presă al IPJ Constanța a precizat că s-au făcut investigații serioase în ceea ce privește faptele comise de un bărbat care se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța (C.R.A.P.)  încă din luna ianuarie a acestui an.

Urmare a cercetărilor privind săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă comisă la data de 13 ianuarie a.c., pe raza municipiului Constanța, când un bărbat, în vârstă de 43 de ani, a pătruns în incinta unui imobil și a sustras o poșetă, polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, în colaborare cu polițiști din cadrul Secțiilor 1, 2 și 5 Poliție au extins cercetările cu privire la persoana în cauză, care se află deja în C.R.A.P. al IPJ Constanța din aceeași zi a comiterii faptei.

Astfel, polițiștii constănțeni au reușit documentarea activității infracționale a bărbatului în cauză, reținând în sarcina acestuia săvârșirea a 13 infracțiuni de furt din locuințe, fapte comise în luna decembrie 2018, pe raza municipiului Constanța și a localității Tuzla.

Prejudiciul creat în dauna persoanelor vătămate este de aproximativ 33.000 de lei, constând în bani, bijuterii, ceasuri de mână, telefoane mobile și laptopuri.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: