Connect with us

Actual

O nouă licitație pentru hotelurile Romanța și Prahova din Neptun! Este a patra

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În luna noiembrie a anului trecut, vă informam că ANAF a organizat o primă licitație pentru vânzarea hotelurilor Romanța și Prahova din stațiunea Neptun. Poate din cauza prețului considerat prea mare de eventualii cumpărători, poate din cauza vechimii sau din cine știe ce alt motiv abscons, la cele trei licitații care au avut loc până în prezent nu s-a prezentat nimeni. Așa că, pe data de 5 iunie va fi organizată cea de-a patra licitație.

De la ora 11.00, va avea loc licitație pentru vânzarea complexului Prahova. Acesta deține hotelul cu același nume, care are parter și cinci etaje dar și terenul aferent, care este în suprafață  de 4678 mp.  Prețul de licitație este de 5.482.155 lei pentru hotel dar a fost diminuat cu 50% din prețul de evaluare. De asemenea, valoarea alocată terenului este de 964.045 lei.

Creditorii sunt Primăria municipiului Mangalia, BEJ Bogdan Ionică, la solicitarea creditorului Romvivat SRL și Serviciul Fiscal Municipal Mangalia.

Pentru societatea Romanța Estival 2002 licitația se va desfășura începând cu ora 12.00. Societatea  deține hotelul Romanța, o clădire club de noapte, o parcare de 441 mp, un restaurant și un teren intravilan.

Față de ultima licitație, valoarea cu care sunt scoase toate acestea la licitație s-a diminuat cu 50%. Cu toate acestea, costă foarte mult: hotelul este evaluat la 4.826.783 lei, clădirea clubului de noapte costă 190.348 lei, iar restaurantul va fi vândut cu  1.112.405 lei.

Creditori în această licitație sunt: Serviciul Fiscal municipal Mangalia și Primăria Mangalia.

Nu știm dacă este cazul să mai spunem că ambele complexuri hoteliere aparțin fraților Micula, care nu au mai investit nimic în ele. Și de această dată rămâne să vedem dacă se va vinde ceva și cu ce prețuri.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

E toamnă… Iată cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Estimarea evoluției valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 24 septembrie – 7 octombrie. Aceasta a fost realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

În  Dobrogea, intervalul 25-27 septembrie va fi caracterizat de o vreme mai rece decât ar fi normal în această perioadă din an, cu maxime de 15…18 grade și minime de 6…10 grade, mediat regional.

O creștere de temperatură este estimată pentru perioada 28 – 30 septembrie când regimul termic va deveni apropiat și ușor peste cel normal. Pentru cea de-a doua săptămână, deși vor fi posibile variații de la o zi la alta, estimările indică o probabilitate relativ ridicată de a se înregistra temperaturi în jurul celor specifice începutului de octombrie.

Probabilitatea de ploaie va fi mai mare în perioada 29 septembrie – 4 octombrie.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Femeie căzută de la etajul 3 al unui bloc de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, prin intermediul numărului unic de urgență 112 s-a anunțat căderea unei femei de la etajul 3 al unui apartament din Constanța.

Potrivit Serviciului de Ambulanță, drama a avut loc pe strada Ștefan cel Mare, nr. 100, la blocul M26.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale de specialitate.

Știre în curs de actualizare.

Update: Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate la fața locului, femeia a fost declarată decedată.

Potrivit IPJ Constanța, din primele informații reiese faptul că femeia spăla geamurile…

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

În Lazu, un șofer băut s-a răsturnat cu mașina! A intrat în coliziune cu un alt autoturism

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 4.20, în localitatea Lazu a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane.

Potrrivit IPJ Constanța, un bărbat, de 36 de ani, a condus autoturismul marca Dacia pe DN 39 în localitatea Lazu, dinspre Cumpăna către Agigea. La intersecția cu strada Gheorghe Maiorescu, a pierdut controlul autoturismului către dreapta, intrând în coliziune cu un indicator de circulație și răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma impactului, acesta a intrat în coliziune cu autoturismul marca Fiat, condus regulamentar de un bărbat de 54 de ani, pe banda a doua.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a primului conducător auto, precum şi a pasagerei dreapta faţă din același auto, în vârstă de 19 ani.

Șoferul vinovat de producerea acestui eveniment rutier era băut.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: