Connect with us

Administratie

O nouă promisiune a primarului Chițac: „Începem reamenajarea spațiilor urbane din cartiere“

Published

on

teren viran

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a scris în seara asta pe Facebook (în realitate o face altcineva în numele lui, n.r.) că terenurile virane trebuie să dispară și, de aceea, spune el, autoritatea locală va începe „reamenajarea spațiilor urbane din cartiere.“

„Acesta este un punct fierbinte adus în discuție foarte des de constănțeni: ce facem cu terenurile neîngrijite, care, din păcate, sunt numeroase în orașul nostru. Astăzi, odată cu întâlnirea pe care am avut-o alături de reprezentanții Confort Urban SRL cu locuitorii din Inel I, dăm și răspunsul, unul cât se poate de concret.

Luni, 6 februarie, demarăm lucrările pentru amenajarea unor noi locuri de parcare și reabilitarea trotuarelor/carosabilului pe strada Bravilor, astfel încât imagini precum cele de mai jos să nu mai existe.

Acesta este începutul unui demers amplu care vizează toate zonele și cartierele orașului. Amenajăm terenurile goale și neîngrijite și le transformăm în funcție de necesitățile și dorințele locuitorilor.“, a scris Chițac.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta