Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

O parcare supraetajată s-a prăbușit în New York. Cel puțin o persoană a murit și alte cinci au fost rănite

Published

on

parcare prabusita

O parcare supraetajată s-a prăbușit în New York. Plafonul a căzut și a strivit mașinile parcate. Cel puțin o persoană și-a pierdut viața și alte cinci au fost rănite.

Parcarea era o clădire cu patru etaje care ”s-a prăbuşit… până la etajul pivniţei”, a declarat Kazimir Vilenchik, comisarul interimar al Departamentului de Construcţii din New York, citat de News.ro.

Oficialii cred că este vorba despre o prăbuşire structurală.

Departamentul de pompieri din New York a folosit un câine robotizat şi drone pentru a căuta persoane în interiorul clădirii, deoarece aceasta este ”complet instabilă”, a declarat primarul oraşului New York, Eric Adams, în cadrul unei conferinţe de presă.

Advertisement
palaz

“Vreau să subliniez faptul că, slavă Domnului, am avut câinele robotizat care a putut intra în clădire”, a declarat primarul Eric Adams, citat de CBS.

Câinele robotizat a reușit să trimită imagini video din interiorul clădirii, după care au fost trimise drone pentru căutări.

Autorităţile au anunţat că patru dintre răniţi au fost duşi la spital în stare stabilă, iar o persoană nu a dorit să primească îngrijiri medicale.

Iniţial, pompierii au început să cerceteze zona, dar clădirea a continuat să se prăbuşească şi s-a luat decizia de a îndepărta tot personalul de salvare de la faţa locului din cauza instabilităţii clădirii, au precizat autorităţile, calificând prăbuşirea ca fiind o ”operaţiune extrem de periculoasă”.

Inginerii de la Departamentul de Construcţii continuă să verifice clădirile adiacente, să analizeze imaginile filmate cu drona şi înregistrările clădirii şi să investigheze posibilele motive ale prăbuşirii.

Advertisement
palaz

Foto: News.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions