Conecteaza-te cu noi

Actual

O societate din Portul Constanța, amendată cu 15.000 de lei în urma incendiului de azi-dimineață

Published

on

incendiu port

Garda de Mediu Constanța a efectuat verificări ca urmare a incendiului produs în această dimineață la o magazie de materiale din dana 90 a Portului Constanța.
Suprafața afectată de incendiu a fost de aprox.300mp. Au ars cca.200 l ulei de motor, dar și cca.500 kg deșeuri periculoase depozitate într-un compartiment al magaziei: ambalaje de plastic contaminate cu substanțe periculoase, absorbanți, filtre de ulei, tuburi fluorescente.
Incendiul a fost lichidat de echipajele ISU Dobrogea în aproximativ o oră, timp în care s-au degajat în atmosferă emisii poluante. Societatea a fost amendată cu 15.000 lei conform Legii 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Operatorul deține autorizație de mediu pentru desfășurarea activităților de reparare și întreținere a navelor și bărcilor și a anunțat incidentul conform obligațiilor stabilite prin actul de reglementare.

Citește și:

Incendiu în Portul Constanța la o magazie de uleiuri

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions