Connect with us

Administratie

O stradă din Constanța, blocată de Primărie la moftul magistraților. Cătălin Iacob (USR): „Stimați colegi din primărie, ne facem de râs!“

Published

on

Consilierul local Cătălin Iacob a criticat Primăria Constanța a blocat cu barieră o bucată a străzii Vasile Alecsandri, doar pentru că domnii avocați și judecători de la instanțe nu aveau unde să parcheze. Strada blocată cu barieră și unde au acces doar magistrații, face legătura între Bulevardul Tomis și strada Traian. Consilierul USR spune că nu este normal ca un drum public să fie blocat doar pentru moftul unor persoane.

„Primăria Constanța a blocat un drum pentru a se asigura că nimeni nu mai parchează pe locurile rezervate de o instituție publică. Ocuparea unui loc de  parcare de către alți utilizatori decât posesorii de abonamente nominale este interzisă și constituie contravenție. Când cineva ne ocupă locul de parcare sunăm la Poliția Locală, nu montăm bariere și blocăm circulația. Stimați colegi din primărie, ne facem de râs!“, a scris Cătălin Iacob, care întreabă conducerea Primăriei Constanța: „cine a dat autorizație pentru blocarea cu barieră a sectorului de stradă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta