Connect with us

Actual

O tânără a vrut să se arunce de la înălțime, în zona magazinului Jumbo din Constanța

Published

on

În cursul zilei de azi, 9 aprilie, în jurul orei 15.54, prin apel unic de urgență 112 pompierii constănțeni au fost informati despre faptul că o femeie a urcat pe un stâlp din parcarea hypermarket-ului Jumbo din municipiul Constanța, cu intenția de a se arunca în gol.

Încă din timpul apelului, la fața locului s-au alocat 1 autospeciala de stingere, 1 autoscara, 1 echipaj SMURD tip B și 1 autospeciala muncă operativă, cu un total de aproximativ 15 pompieri.

Imediat după primirea apelului, la fața locului au ajuns și polițiști din cadrul Secției 4, adjunctul Poliției municipiului Constanța și șeful Secției 4, care au asigurat un perimetru de ordine și siguranță publică, până la sosirea organelor abilitate. La fața locului s-a deplasat și un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Victima, o tânără în vârstă de aproximativ 20 de ani, a fost coborâtă cu autoscara în jurul orei 17.30 și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale sau transport la spital.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement