Actual

O tânără din Constanţa s-a aruncat de la etajul IX al unui bloc din Craiova

mart. 06, 2018 Maria Ionescu

O femeie de 31 de ani, din judetul Constanta, a fost transportata marti dimineata la spital in coma de gradul III/IV dupa ce s-ar fi aruncat de la etajul IX al unui bloc din Craiova, unde locuia impreuna cu concubinul sau, informeaza Agerpres.
Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) si Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dolj, incidentul a fost anuntat prin 112 de catre un vecin care a auzit zgomotul produs de cazatura, iar echipajul medical a gasit-o in coma de gradul III/IV, cu trauma craniana. In momentul in care s-a aruncat, in casa se afla si concubinul femeii care dormea.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!