Conecteaza-te cu noi

Actual

O tânără din Medgidia declarată răpită, urma a fi negociată contra unei sume de bani

Published

on

În cursul zilei de ieri, la sediul Poliției municipiului Medgidia, s-a prezentat o femeie de 38 de ani, care a sesizat faptul că fiica sa, o minoră de 15 ani, ar fi fost răpită și condusă în județul Tulcea, cu un autoturism, pentru a i se propune acesteia să se căsătorească cu un bărbat de 27 de ani.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că minora în cauză, ca urmare a unei înțelegeri anterioare la domiciliul acesteia, ar fi plecat cu un membru al familiei în municipiul Tulcea în vederea negocierii unei căsătorii contra unei sume de bani.

Altfel, în cursul serii de 28 august a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii consțănțeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Tulcea, au depistat-o pe tânără, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza municipiului Medgidia.

Minora în cauza a fost examinată medico-legal și s-a constatat faptul că nu prezintă leziuni traumatice, aceasta fiind încredințată familiei.

Advertisement

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Nu mai puțin de 21 de polițiști, dintre care 6 luptători ai trupelor speciale au fost implicați în această misiune.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions