Connect with us

Actual

Oamenii PSD zboară din CA-ul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu

Maria Ionescu

Publicat

la

În cursul zilei de 9 ianuarie a.c., la sediul Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, din localitatea Mihail Kogălniceanu, s-a desfăşurat şedinţa Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, în cadrul căreia au fost schimbaţi din Consiliul de Administraţie oamenii care erau desemnaţi de către PSD Constanța.

Concret, este vorba despre înlocuirea următoarelor persoane: Mirela Florenţa Matichescu, administrator public al judeţului Constanţa, Mirel Ionuţ Şerbănescu, director tehnic al companiei RAJA SA, George Teșeleanu, om de afaceri, soțul deputatului PSD de Constanța Cristina Dumitrache și Silviu Marcoșanu, fost administrator al hotelului Bavaria Blu, actualmente asociat și administrator al societății Geomarco Construct SRL.

Mandatele de administrator provizoriu pentru cele 4 persoane încetează începând cu data de 14 ianuarie 2020 (adică de mâine), iar mandatele noilor persoane desemnate sunt valabile din data de 15 ianuarie, pentru o perioadă de 4 luni. Potrivit legii, există posibilitatea prelungirii până la 6 luni a mandatelor.

Iată cine sunt noile persoane desemnate: Livia Elena Căpățână, Daniel Nicu Geambazu, Secil Givan Cantaragiu (consilier local PMP) și Constantina Vasilescu.

Mandatele lui Bogdan Ionuț Artagea, Horia Mihail Acatrinei și Romani Tony-Avramescu Gruia au fost prelungite cu 2 luni în Consiliul de Administrație.

Mai jos, puteți citi toate informațiile referitoare la aceste schimbări:

Hot1 2020

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă
Apasă pentru a comenta

Trebuie să te autentifici pentru a scrie un comentariu Login

Lasă un răspuns

Actual

Țeavă de gaz spartă, la intrarea în Satul de Vacanță

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, autoritățile din Constanța au fost anunțate că, în apropierea stației Rompetrol situată la intrarea în Satul de Vacanță este o țeavă de gaz spartă.

La fața locului s-a deplasat de urgență o autospecială de stingere și o ambulanță smurd b din cadrul Detașamentului Fripis.

”Colegii asigură măsuri de prevenire și stingere a unui eventual incendiu. S-a perimetrizat zona împreună cu un echipaj de poliție.”, a precizat Anca Chiriță, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

A fost anunțată firma de gaz, care va trimite un echipaj pentru remediere. Se vor face cercetări pentru a stabili în ce condiții s-a spart conducta de gaz.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

RADET: Programare citiri contoare

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

R.A.D.E.T. Constanța anunță că în intervalul de timp 27.01.2020 – 01.02.2020 se vor efectua citirile contoarelor de energie termică montate la consumatori.

Tabelul cuprinzând planificarea pe zile a punctelor termice pentru care se vor citi contoarele de energie termică montate la consumatori poate fi consultat pe site-ul www.radet-constanta.ro, la secțiunea comunicate. Cei care primesc factura în format electronic vor avea toate informațiile pe adresa de e-mail.

Consumatorii de energie termică sunt rugați pe această cale să facă demersurile necesare pentru a permite accesul reprezentanților regiei la grupurile de măsură, astfel încât citirea contoarelor să se efectueze în termenele stabilite.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Mesaj nou de vreme severă în 25 de județe, printre care și Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, a fost emis un mesaj noi de vreme severă valabil de la ora 16.00 până mâine la ora 20.00. Vor fi intensificări puternice ale vântului.

Iată care sunt județele vizate:  Suceava, Neamț, Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Dolj, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Caraș Severin, Hunedoara, Botoșani, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea și Constanța.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ
COD GALBEN

În Carpații Meridionali și local în Orientali, vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de peste 90…100 km/h.
În Moldova, vântul se va intensifica treptat, local și temporar cu rafale de 55…65 km/h, iar în cursul zilei de joi (23 ianuarie), 70…80 km/h.
Intensificări ale vântului se vor semnala și în sud-vestul Olteniei în seara de miercuri și în noaptea de miercuri spre joi, iar în nord-estul Munteniei și în Dobrogea îndeosebi joi, unde rafalele vor depăși 55…65 km/h.

Foto: Radio Vacanța

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: