Conecteaza-te cu noi

Actual

Of, iar sunt cinci localități fără apă!

Published

on

 

In urma cu putin timp, in urma remedierii avariei Enel, s-a reluat furnizarea apei in localitatea Magura. Abonatii din Darabani au ramas fara apa in dimineata aceasta, ei fiind alimentati pana acum, prin cadere libera din rezervorul statiei de pompare. La ora 09,50, a cazut tensiunea si la sursa si statia de pompare Cota 20 Ovidiu si au ramas fara apa abonatii din localitatea Oituz si zona de intrare din Mihail Kogalniceanu. Zona centrala a localitatii Mihail Kogalniceanu este alimentata acum prin cadere libera din rezervorul statiei de pompare din localitate. La ora actuala, din cauza lipsei de tensiune, sunt afectati de lipsa apei potabile abonatii din Negru Voda, Tataru, Darabani, Oituz si zona de intrare dinspre Ovidiu in localitatea Mihail Kogalniceanu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions