Connect with us

Administratie

Oficial! Au început lucrările de introducere a rețelei de gaze în Poarta Albă

Published

on

Oficial! A început execuția lucrărilor de introducere a rețelei de gaze naturale în comuna Poarta Albă. Potrivit Primăriei, în momentul de față se desfășoară lucrări pe strada Pasajului din localitatea Poarta Alba, urmând ca autoritatea locală să anunțe calendarul lucrărilor periodic.

„Pentru buna desfășurare a lucrărilor, vă rugam ca străzile programate să rămână libere, fără autoturisme, materiale construcții etc. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create.“, informează Primăria.

Amintim că, potrivit Primăriei Poarta Albă, proiectul are ca obiectiv general realizarea unei rețele inteligente de distribuție gaze naturale cu o lungime de aproximativ 57,448 km, cu funcționalitate 100%, în vederea creșterii nivelului de flexibilitate, siguranță, eficiență în operare și de integrare a activităților de transport, distribuție și consum final. Valoarea totală a proiectului este de 33.508.208,98 lei. Potrivit proiectului, vor fi înființate 1.862 de racorduri la rețeaua de distribuție în perioada de implementare a proiectului din care 1.783 pentru gospodării individuale, 61 pentru blocuri și 18 pentru instituții publice.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta