Conecteaza-te cu noi

Politica

Oficial! Constănțeanul George-Sergiu Niculescu, ales președinte al Autorității Naționale de Reglementare în Energie

Published

on

george niculescu

Parlamentarii au ales noua conducere a Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE). Constănțeanul George Niculescu a fost ales în funcția de președinte cu 254 de voturi „pentru“, iar vicepreședinte a fost ales Gabriel Andronache, cu 263 de voturi „pentru”. Sergiu-George Niculescu este actual secretar de stat din Ministerul Energiei și fost prefect al Constanței.

Amintim că, astăzi, a fost o adevărată dispută în Coaliție după ce UDMR a fost din joc pentru Comitetul de Reglementare al ANRE, adică a pierdut funcția de vicepreședinte deținută de Nagy-Bege Zoltan. Până acum, funcția de vicepreședinte al ANRE a aparținut UDMR, iar acum, după negocierea PSD și PNL, a revenit social-democraților (Gabriel Andronache). În momentul votului de azi din Parlament, aleșii UDMR au părăsit sala în semn de protest.

„Nu am participat la ședința de ieri din motivul că PNL și PSD au decis să ia toate locurile vacante. PNL a ținut mortiș să ia și funcția de președinte și de vicepreședinte și s-a renunțat la un specialist, cel care a comunicat cu publicul în criza. Noi nu am participat la ședința de ieri, nu participăm nici noi la votul de azi. PNL și PSD au decis sa ia tot. Asta nu are legătură cu funcționarea coaliției”, a spus senatorul UDMR Lorant Antal.

Sursa: stiripesurse.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions