Connect with us

Politica

Oficial de la Guvern: se plafonează prețul la lemnul de foc, la paleți și la brichete

Published

on

Guvernul adoptă miercuri decizia de plafonare a prețurilor la lemnele de foc.

„Vom decide ca prețul la lemnul de foc să fie plafonat la 400 de lei pe metrul cuv, la 1500 de lei pe tonă la brichetele de lemn și la 2000 de lei la peleți. O decizie așteptată de milioane de români. Astăzi guvernul va adopta decizia de plafonare a prețurilor la lemnele de foc. E odecizie așteptată de peste 3 milioane de oameni. De fapt, sunt 3 milioane de gospodării care folosesc lemnul de foc. În acest sens, vom decide ca prețul la lemnul de foc să fie plafonat la 400 de lei pe metrul cuv, la 1500 de lei pe tonă la brichetele de lemn și la 2000 de lei la peleți”, anunță la începăutul ședinței de guvern Nicolae Ciucă.

El precizează că prețurile includ TVA.

„E o măsură discutată. O aprobăm azi, astfel încât să avem un sistem de măsuri care să sprijine pe toți românii să treacă cu bine iarna care vine”, încheie premierul.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!