Connect with us

Actual

Oficial din partea IPJ Constanța. Cum s-a produs accidentul MORTAL din apropierea localității Băneasa

Published

on

După cum v-am informat aseară, între localitățile Băneasa și Ostrov din județul Constanța s-a produs un tragic accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, care s-au lovit frontal. În cele două mașini se aflau 10 persoane, respectiv 7 adulți și 3 minori. În ciuda intervenției echipajelor de salvare și a protocololului de resuscitare efectuat pentru salvarea unei persoane rănite grav, aceasta și-a pierdut viața. Celelalte 9 victime u fost transportate la spital.

Astăzi, Biroul de presă al IPJ Constanța a dat publicității următorul comunicat:

Ieri, în jurul orei 18.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în apropierea localității Băneasa.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de 2 bărbați, de 72 de ani, respectiv, de 24 de ani.

Advertisement

În urma impactului, a rezultat decesul la fața locului a unei pasagere de 44 de ani, din primul autoturism și rănirea ușoară a celor 2 conducători auto.

De asemenea, a rezultat vătămarea corporală ușoară a 3 pasagere de 5 luni, 10 ani și 18 ani precum și a 2 pasageri de 2 ani și 47 de ani, toți din primul autoturism.

Totodată a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor 2 pasageri, ambii de 18 ani din cel de-al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement