Conecteaza-te cu noi

Politica

OFICIAL. Mircea Banias: Valentin Vrabie intră în Pro România

Published

on

Dacăpână mai ieri erau zvonuri și dacă nimeni nu discuta despre următorul pas… politic al primarului din Medgidia, Ordinea.ro are declarația oficială.

Mircea Banias, președintele interimar al partidului Pro România filiala județeană Constanța, a declarat pentru cotidianul nostru că “Valentin Vrabie intră în Pro România”.

Facem precizarea că Ordinea.ro deține această informație de mai bine de-o lună de zile, însă informațiile oficiale au apărut abia în această seară, ocazie cu care Daniel Constantin, unul dintre fondatorii Pro România, se află la Medgidia, acolo unde participă la festivalul Dapyx, eveniment organizat de Primăria municipiului Medgidia.

În fotografiile apărute deja pe rețelele de socializare de la eveniment, alături de Vrabie, Banias și Daniel Constantin, mai apar fostul primar al comunei Tuzla, Constantin Micu, dar și liderul interimar al ProRomânia organizația municipală Constanța, Bogdan Dicu.

Advertisement

Traseul politic al primarului din Medgidia este unul absolut interesant și vom acorda pentru acest subiect un articol viitor.

sursa foto: Curier Local

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions