Connect with us

Administratie

Oficial! RAEDPP a devenit societate comercială – “Administrația Fondului Imobiliar SRL“

Published

on

Regia Autonoma „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța anunță că și-a schimbat denumirea și forma juridică și a devenit societate cu răspundere limitată – „Administrația Fondului Imobiliar” S.R.L., conform Rezoluției ONRC nr. 25614/03.10.2022. Sediul fostei RAEDPP din bd. Tomis nr. 101 a fost preluat ca sediu social al noii societăți. De asemenea, societatea păstrează toate punctele de lucru ale fostei RAEDPP, așa cum au fost înainte de transformare. Asociatul unic al societății „Administrația Fondului Imobiliar” S.R.L. este Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Constanța (Primăria), mai arată sursa citată.

„Reorganizarea Regiei, prin transformarea sa în societate comercială cu răspundere limitată cu asociat unic, reprezintă o etapă importantă în procesul de reformă și modernizare a serviciului de administrare și exploatare a domeniului public și privat al municipiului Constanța.“, notează RAEDPP.

Societatea va avea activitatea de administrare, gestionare și întreținere a fondului locativ de stat, spații cu altă destinație decât cea de locuință, terenuri, piețe agroalimentare, târguri, oboare, bazare platouri și grupuri sanitare, parcuri de distracție, piste de roleri, skater, bicicliști și funcții conexe. De asemenea, noua societate va putea să vândă locuințele de tip ANL. În plus, societatea va avea și alte activități secundare, de la lucrări de instalații, comerț cu amănuntul și ridicata la servicii de cazare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta