Connect with us

Politica

OFL Constanța are un nou președinte! Vezi cine este

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Comitetul de Coordonare Județean al Organizației Femeilor Liberale Constanța întrunit sâmbătă, 03 noiembrie a.c., la sediul Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, a desemnat-o pe Mihaela-Antoanela Scrieciu în funcția de președinte al noului Birou Politic Județean al OFL Constanța.

La eveniment au participat 143 de femei liberale din județul Constanța, cărora li s-au alăturat președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, secretarul general al OFL Daniela Nicolescu, secretarul general adjunct OFL Carmen Mirela Alecu, secretarul regional OFL Adriana Georgescu, secretarul regional OFL Adriana Câmpeanu, președinte al Organizației municipale OFL Constanța, președintele OFL Tulcea Doina Săcui, președintele OFL Vrancea Ana Maria Dimitriu, primari și consilieri județeni ai Partidului Național Liberal.

În discursul său, președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, le-a felicitat pe femeile liberale care s-au implicat în reorganizarea OFL la nivelul județului Constanța și le-a asigurat de sprijinul său necondiționat în toate acțiunile viitoare.

Partidul Național Liberal este, în acest moment, un partid hotărât să ajungă la guvernare însă trebuie să fim conștienți că astfel de bătălii nu se câștigă ușor, ci cu oameni hotărâți, determinați, implicați. Trebuie să demonstrați că aveți capacitate de reacție, de a organiza acțiuni, de a atrage noi membri, că sunteți vizibile”, a afirmat deputatul Bogdan Huțucă.

La rândul său, secretarul general al Organizației Femeilor Liberale, Daniela Nicolescu, a declarat că

OFL are, începând cu alegerile de astăzi, o organizație puternică la Constanța. Sunt foarte încrezătoare cu privire la activitatea viitoare a OFL Constanța”.

Noul președinte al OFL Constanța, Mihaela-Antoanela Scrieciu, este antreprenor, are 44 de ani, este de profesie avocat și mamă a doi copii.

În discursul său, Mihaela-Antoanela Scrieciu a reamintit faptul că, în prezent, Organizația Femeilor Liberale are funcționale, la nivelul județului Constanța, 21 de organizații.

Mulțumesc pentru sprijinul acordat tuturor celor care s-au implicat activ în înființarea noilor organizații și vă asigur că nu ne vom opri aici! Am credința că noi, femeile liberale, vom deveni o forță reprezentativă pentru PNL la nivel județean și este foarte important ca, în orice acțiune pe care o vom întreprinde atât în politică, cât și în viața de zi cu zi, să ne păstrăm feminitatea și rolul activ în societate!”, a subliniat Mihaela-Antoanela Scrieciu.

În urma exprimării votului, structura Biroului Politic Județean al OFL Constanța este următoarea: președinte – Mihaela-Antoanela Scrieciu, prim-vicepreședinți -Carmen-Mirela Alecu și Dana Mariana Constantinescu, vicepreședinți – Mihaela Andrei, Anișoara Comăniță, Liliana Cristian, Dorina Iancu, Filiz Sadet Ismail, Luminița Iuruc, Costina Paraschiv, Antonela Tode și Florentina Țigmeanu, membrii cu rang de vicepreședinte – Guler Amet, Stana Babacea, Mădălina Călin, Anișoara Floroaei, Ileana Fușaru, Vasilica Glăvan, Niran Isleam, Alina Maria Mavrodin, Sorina Popa, Ioana Robu, Florica Stroe, Valentina Simona Tudose și Emilia Vrejoiu, iar trezorier este Lenuța Sima.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Felix Stroe și-a început mandatul la #Ministerul din Umbră  

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu câteva săptămâni, social democrații și-au desemnat noii lideri de departamente ale partidului. Aceste structuri de specialitate ale PSD sunt considerate ca fiind „Guvernul din umbră” al partidului. Potrivit listei, printre cei 25 de lideri care conduc departamentele de lucru ale PSD se numără și președintele Organizației Județene Constanța a PSD, Felix Stroe, fost ministru al Transporturilor. Într-o postare pe Facebook, conducerea Departamentului pentru Infrastructură și Transport al „#PSD“ a anunțat că s-a reunit, astăzi, în prima ședință.

„Ne propunem ca, în perioada următoare, să fim o sursă de proiecte și propuneri care să sprijine activitatea colegilor din Guvern. Am pus la punct elementele organizatorice și de funcționare a echipei de lucru, pentru ca de săptămâna viitoare să dezvoltăm idei și perspective în domeniu“, se arată în mesajul PSD.

Iată lista completă a noilor șefi de departamente de specialitate ale PSD: Departamentul pentru Muncă și Justiție Socială – Adrian Solomon, deputat; Departamentul pentru Educație Națională – Gavrilă Camelia, deputat; Departamentul pentru Sănătate Florian – Dorel Bodog, deputat, fost ministru; Departamentul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat – Ilan Laufer, fost ministru; Departamentul pentru politici fiscal-bugetare – Cristian Socol, economist, profesor la ASE; Departamentul pentru Justiție și Libertăți Cetățenești Robert – Marius Cazanciuc, senator, fost ministru; Departamentul pentru Agricultură si Dezvoltare Rurală – Valeriu Steriu, deputat; Departamentul pentru Mediu Pană – Adriana-Doina, deputat, fost ministru și vicepreședinte național PSD; Departamentul pentru Administrație Publică si Dezvoltare Regională – Adrian Dragoș Benea, senator, liderul PSD Bacău; Departamentul pentru Infrastructură Și Transport – Felix Stroe, liderul PSD Constanța, fost ministru al Transporturilor; Departamentul pentru Politica Externă – Titus Corlățean, senator, fost ministru; Departamentul pentru Afaceri Europene – Angel Tîlvăr, deputat, fost ministru; Departamentul pentru Apărare Dorel – Gheorghe Căprar, deputat; Departamentul pentru Afaceri Interne – Ionel-Daniel Butunoi, senator; Departamentul pentru Cultură si Identitate Națională – Lucian Romașcanu, senator, fost ministru; Departamentul pentru Tineret și Sport – Alexandra Presură, deputat; Departamentul pentru românii de pretutindeni – Lilla Debelka, Secretar de Stat Ministerul pentru Românii de Pretutindeni; Departamentul pentru Comunicații și Societate Informațională – Gemma Luminița Iosip, Director Programul ANCOM; Departamentul pentru Economie – Gheorghe Șimon, deputat, fost ministru; Departamentul pentru Ape și Păduri – Alexandru Stănescu, deputat; Departamentul pentru Energie – Iulian Iancu, deputat; Departamentul pentru Cercetare și Inovare – Mihnea – Cosmin Costoiu, senator; Departamentul pentru Turism – Rodica Paraschiv, deputat; Departamentul pentru Fonduri Europene – Roxana Mânzatu, deputat și vicepreședinte național PSD; Departamentul pentru Revoluționari și Eroii Martiri – Valentin Mărgineanu, lector universitar.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Rovana Plumb și jurnalista Carmen Avram deschid lista PSD pentru europarlamentare – surse

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Negocierile pentru Lista PSD pentru alegerile europarlamentare sunt în toi. Deja a fost convocată o ședință a Comitetului Național Executiv al PSD pentru luni în care Lista urmează a fi votată și apoi făcute preparativele pentru depunerea ei și a semnăturilor strânse la Biroul Electoral Central (BEC).

Deși sunt negocieri grele…. Lista e în mare schițată după întâlnirile de ieri dintre președintele Liviu Dragnea și lideri ai partidului. Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO social-democrații mizează pe 12-14 locuri de europarlamentar. Asta în procente ar însemna aprox.30 la sută onținut la urne.

Iată lista (nefinală):

Rovana Plumb, deputat, ministrul Fondurilor Europene și președinte al PSD Dâmbovița

Carmen Avram, realizator TV Antena 3

Claudiu Manda, deputat, președintele Comisiei de Control al SRI, Presedintele PSD Dolj

Victor Negrescu, fost ministru, președințe PES Activist

Chris Terhes, preot și președintele Romanian Coalition din SUA

Dragoș Benea, deputat, președinte PSD Bacau

Dan Nica, actual europarlamentar

Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de pretutindeni și deputat

Carmen Moldovan, deputat

Ioan Mircea Pașcu, actual europarlamentar sau Aurelia Fedorca, primar Negrești Oaș

Maria Grapini, actual europarlamentar (intră pe listă după negocierile dintre PSD și PPUsl)

În funcție de scorul obținut la urne ar mai putea intra următorii:

Emilian Pavel, Catalina Ștefănescu, Andi Cristea, Răzvan Popa, Claudia Țapardel, Gabriela Zoană, Victor Boștinaru – actuali europarlamentari sau/și alți lideri social-democrati. În calcule ar fi și Bianca Gavriliţă, deputat.

sursa: stiripesurse.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

ALDE se laudă cu… 800.000 de semnături strânse pentru europarlamentare

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) anunță că au strâns până acum peste opt sute de mii de semnături pentru sprijinirea listei de candidați pentru alegerile europarlamentare. Cu toate că baremul legal a fost depășit de mult, oamenii lui Tăriceanu susțin că vor depune în final peste un milion de semnături la Biroul Electoral Central (BEC).

“Am centralizat la sediul ALDE, până în acest moment, peste 800.000 de semnături venite de la organizațiile din țară. Sperăm ca, până la finalul campaniei de strângere de semnături, să depășim cifra de 1 milion. Mulțumim tuturor românilor pentru susținerea acordată!”, susțin cei de la ALDE pe pagina de Facebook, anunț însoțit de fotografii care dovedesc numărul mare de semnături strâns.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: