Connect with us

Energie&Mediu

OIL Terminal. Consiliul de Administrație convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor

Published

on

Consiliul de Administratie al Societatii OIL TERMINAL S.A. intrunit in sedinta din data de 23.11.2017 a convoacat Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor in data de 28.12.2017, la ora 10.00, in sala de sedinte de la sediul societatii din municipiul Constanta.

Ordinea de zi a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor este urmatoarea:

  1. Aprobarea profilului Consiliului de Administratie si al candidatului.
  2. Raport privind masurile preventive in raport cu normele de securitate si sanatate in munca adoptate de societate in ultimele 12 luni.
  3. Imputernicirea Presedintelui de sedinta sa semneze hotararile adunarii.
  4. Imputernicirea directorului general al societatii sa semneze documentele necesare privind inregistrarea hotararilor adunarii generale a actionarilor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta si pentru efectuarea formalitatilor privind publicarea acestor hotarari.
  5. Stabilirea datei de 19.01.2018 ca data de inregistrare si a datei de 18.01.2018 ca ex-date in conformitate cu prevederile legale.

Potrivit informării transmise către bvb.ro de președintele Consiliului de Administrație al OIL Terminal, Cristian Florin Gheorghe, sunt indreptatiti sa participe la lucrarile adunarii, toti actionarii inscrisi in registrul actionarilor la sfarsitul zilei de 15.12.2017 zi stabilita ca data de referinta. Numai persoanele care sunt actionari la aceasta data au dreptul de a participa si de a vota in cadrul adunarii generale.

In cazul in care, la data de 28.12.2017 nu sunt indeplinite conditiile de cvorum prevazute de lege, urmatoarea Adunare Generala Ordinara a Actionarilor, se va desfasura in data de 29.12.2017, ora 10.00, in acelasi loc si cu aceeasi ordine de zi, se mai arată în document semnat de președintele CA.

Procurile si formularele de vot vor fi puse la dispozitia actionarilor atat in limba romana cat si in limba engleza, pe adresa de web a societatii, www.oil-terminal.com/actionariat 2010-2017/adunari-generale/2017/ AGOA 28(29).12.2017, incepand cu data de 27.11.2017.

http://www.bvb.ro/FinancialInstruments/SelectedData/NewsItem/OIL-Convocare-AGAO-28-12-2017/41370

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!