Conecteaza-te cu noi

Politica

Olimp: Școala de Vară a Tinerilor ProRomânia a fost anulată. Vezi de ce

Published

on

În cursul zilei de azi v-am anunțat că un bărbat de 36 de ani, din județul Dâmbovița, și-a pierdut viața după ce a intrat în mare, pe plaja Davos, din Olimp, pentru a salva doi copii care erau în pericol de a se îneca.

Într-o primă fază, a fost anunțat faptul că bărbatul este tatăl celor doi copii care au fost în pericol și au fost salvați. A fost vorba despre o regretabilă eroare… Ulterior, s-a aflat că, pentru salvarea micuților, s-au avântat în valuri mai mulți bărbați. Unul dintre ei, nu a mai ieșit…

Potrrivit Biroului de presă al ISU Constanța, ”a fost confuzie pe plajă astăzi, deoarece pentru copiii aceștia au intrat mai multe persoane, care au ieșit cu greu… Numai acest bărbat nu a mai reușit să iasă…”.

În cursul acestei seri, pe pagina de facebook a președintelui ProRomânia, Victor Ponta, a fost postat următorul mesaj:

Advertisement

”Suntem toți șocati și devastați din cauza tragediei care a avut loc azi la Olimp/ suntem alături de familia și prietenii colegului nostru cu adevărat erou – care azi și-a sacrificat viața pentru a salva doi copii ( nu erau copiii săi, nici măcar nu îi cunoștea – pur si simplu i-a văzut în pericol și, alături de Octavian, un alt coleg al nostru la fel de curajos, le-a sărit în ajutor)!

Am anulat imediat toate evenimentele pe care le mai aveam programate în cadrul Școlii de Vară a tinerilor ProRomania/ne dorim ca Dumnezeu să îl primească pe colegul nostru erou – și noi toți să învățăm ce este bun din sacrificiul lui!

Dumnezeu să îl odihnească🙏”, a postat președintele ProRomânia, Victor Ponta. 

Olimp: Un tată și-a salvat copiii de la înec dar el nu a mai reușit să iasă din mare

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions