Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

OMD Stațiunea Mamaia Nord este funcțională! Ministrul Economiei i-a înmânat primarului Chelaru avizul de înființare

Published

on

omd navodari

Ministrul Economiei Ştefan-Radu Oprea a semnat, luni la Năvodari, avizul de înfiinţare a Organizaţiei de Management al Destinaţiei (OMD) “Stațiunea Mamaia Nord” și l-a înmânat primarului orașului Năvodari, Florin Chelaru. Prin această decizie, Stațiunea Mamaia Nord va fi obiectiv separat de investiții.

„De astăzi, OMD Stațiunea Mamaia Nord este funcțională! Astăzi, am primit la Năvodari vizita ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu Oprea, care a semnat și ne-a înmânat oficial avizul de înființare al OMD Stațiunea Mamaia Nord. Astfel, stațiunea noastră de suflet are de acum toate pârghiile pentru a se dezvolta și a crește.

OMD Stațiunea Mamaia Nord înseamnă, în primul rând, oficializarea parteneriatului puternic dintre operatorii din turism  de pe litoral și Primăria Năvodari. Suntem o singură echipă de acum, deciziile le luăm împreună și avem ca obiectiv comun realizarea unui turism la cele mai înalte standarde.

OMD Stațiunea Mamaia Nord înseamnă, în egală măsură, accesul la fonduri europene pe care Primăria, ca autoritate publică locală, nu le putea accesa. Vor fi mulți bani europeni care vor ajunge în dezvoltarea stațiunii, de la infrastructură, modernizarea spațiilor publice, promovare și până la organizarea de evenimente.

Advertisement
palaz

Este evident că va fi mult de muncă, dar sunt convins că echipa OMD Stațiunea Mamaia Nord se va ridica la nivelul așteptărilor pentru că toți avem același deziderat: o stațiune atractivă, cu turiști din ce în ce mai mulți și mai mulțumiți de condițiile și serviciile oferite.“, a declarat primarul Florin Chelaru.

„Îmi doresc să promovăm turismul românesc și cred că putem reuși doar printr-o conlucrare bună între instituțiile statului, inclusiv cele de control, și reprezentanții mediului de afaceri și desigur, noi, echipa de la Ministerul Economiei, Antreprenoritaului și Turismului.
Guvernul și-a asumat atragerea tuturor fondurilor prin PNRR alocate organizațiilor de management al destinației. În total, vorbim despre 10 milioane de euro, dintre care 8 milioane de euro pentru dezvoltarea OMD-urilor și încă 2 milioane de euro pentru digitalizarea destinațiilor turistice și elaborarea strategiilor de dezvoltare și marketing turistic”, a declarat ministrul Ștefan-Radu Oprea.
Prin parteneriatul public-privat, OMD „Stațiunea Mamaia Nord” va elabora și implementa strategia de dezvoltare și marketing turistic la nivel local. Noua entitate este formată din Consiliul Local Năvodari, Organizația Patronală Mamaia Nord și Holiday Beach SRL.“, a declarat ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ştefan-Radu Oprea.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions