Conecteaza-te cu noi

Politica

Omul de afaceri Eduard Martin, reținut de DNA

Published

on

Omul de afaceri Eduard Martin, administratorul firmei Polaris M. Holding, a fost reținut, aseară, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție București pentru evaziune fiscală într-un dosar disjuns din cauza în care, în decembrie 2015, a fost trimis în judecată pentru dare de mită, într-un dosar în care apare și numele fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre. Martin urmează să fie propus spre arestare la Tribunalul București.

Reținerea omului de afaceri s-a produs la scurt timp după ce Consiliul Local Municipal Constanța a aprobat proiectul  privind încheierea tranzacției judiciare dintre Municipiul Constanța și firma Polaris M Holding, în scopul stingerii unui litigiu pe rolul Curții de Apel Iași. Astăzi trebuia să se semneze tranzacția judiciară cu Primăria Constanța și să se desfășoare și procesul la Iași.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions