Connect with us

Actual

OPC închide hoteluri ce aparțin THR Marea Neagră SA

Published

on

Inspectorii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor constinuă seria controalelor efectuate pe litoral. Astăzi, inspectorul șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu a coordonat o echipă de control în stațiunea Eforie Nord, la grupul THR Marea Neagră SA. În speță, este vorba despre hotelurile Doina, Minerva și Venus. Aici, inspectorii OPC au găit dezastru, iar imaginile vorbesc de la sine. Singura mențiune, pentru închiere, o cameră într-unul dintre aceste hoteluri costa 100 lei / noapte!

Unitățile hoeliere vor fi închise până la remedierea deficiențelor, iar turiștii ar trebui relocați, potrivit inspectorului șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu.

De precizat că, inspectorul șef al OPC Constanța este amenințat că va fi schimbat din funcție, se poate vedea în video.

Advertisement

 

 

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement