Connect with us

Actual

OPC închide mai multe locații din stațiunea Mamaia. Printre ele și terasele Balans și Azzuro!

Published

on

Inspectorii din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au efectuat, noaptea trecută, controale la mai multe unități de aloimentație publică din stațiunea Mamaia. De data aceasta, vizate au fost restaurantele și fast food/urile din zona Cazinoului. Ce au găsit aici? Produse expirate, ținute în condiții împroprii și un jeg de nedescris.

Acțiunea de control a fost coordonată de către inspectorul șef al ANPC, Paul Anghel.

Inspectorii ANPC au decis închiderea unităților de alimentație publică pentru o perioadă de 6 luni. Printre locațiile închise se află și terasele Azzuro și Balans. Priviți imaginile!

 

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!