Actual

OPC închide restaurantul Ankora din Constanța. Inspectorii au găsit mizerie, rugină si produse expirate

mart. 16, 2018 Mihaela Tîrpan

Ați mâncat vreodată la restaurantul Ankora din Constanța? Astazi, inspectorii OPC au decis închiderea temporara de la prestarea de servicii, dupa ce au fost descoperite produse expirate, neetichetate si o mizerie de nedescris.

“Am luat OTPS, cu sanctiune de 10000 pentru produsele neetichetate, a caror stare termica a fost schimbata, trimise spre a fi distruse, inlaturate de la consumul uman! Masura opririi temporare are la baza conditiile de depozitare neigienice, folosirea unor ustensile nepotrivite cu alimentatia publica. Potentialul periculos al locului de preparare este o alta dintre ratiuni! De asemenea, au fost retrase produsele fara eticheta, a caror stare termica a fost schimbata si bineinteles cele inafara termenului de dirabilitate minimala”, a anunțat Horia Constantinescu.

 

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!