Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Opoziția vrea să depună moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu

Published

on

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, astăzi, că își va asuma răspunderea în Parlament pe pachetul de reformă a aparatului administrativ și măsurile fiscale. Opoziția anunță că intenționează să depună o moțiune de cenzură și, dacă moțiunea trece la vot, guvernul pică. Liderul grupului parlamentar USR din Camera Deputaților, Ionuț Moșteanu, a declarat, la Antena 3, că formațiunile de opoziție au semnăturile necesare inițierii unei moțiuni de cenzură după ce Guvernul Marcel Ciolacu își va angaja răspunderea în Parlament pe pachetul legislativ privind reforma aparatului de stat și echilibrarea fiscală.

„Avem 117 semnături fără AUR: USR, UDMR, Forța Dreptei și câțiva independenți. De ce fără parlamentarii AUR? Pentru că „cei de la AUR sunt prietenii celor de la PSD. Vom avea semnăturile, sunt și oameni din PNL care sunt nemulțumiți”, a declarat, astăzi, Ionuț Moșteanu.

Moțiunea de cenzură poate fi inițiată de cel puțin o pătrime din numărul total al deputaților și senatorilor, adică minimum 117 parlamentari din cei 466.

Sursa: stiripesurse.ro

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions