Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Ora 14.00. Două localități din județul Constanța, parțial nealimentate cu energie electrică

Published

on

Retele Electrice Dobrogea interventii

Un număr total de 153 de echipe ale Rețele Electrice Dobrogea, ale contractorilor și mobilizate de la alte regiuni continuă să lucreze pentru remedierea tuturor defectelor provocate de  fenomenele meteorologice de cod roșu.

La ora 14.00, în județele Ialomița și Călărași fuseseră remediate toate incidentele în rețele de medie tensiune, astfel că nu mai erau localități nealimentate. Echipele intervin în continuare pentru a repara multiple deranjamente individuale și colective în rețelele de joasă tensiune.

În județul Constanța mai erau parțial nealimentate 2 localități, iar echipele lucrează și pentru remedierea deranjamentelor individuale și colective în tot județul.

Majoritatea clienților cu alimentare întreruptă se află în 14 localități din județul Tulcea, din care 11 cu alimentarea întreruptă parțial.

”Reamintim că suprafața mare afectată de vântul cu viteze de peste 100 km/h și precipitații, precum și accesul dificil în zonele cu defecte din cauza ploii și noroiului, majorează duratele de intervenție.

Continuăm să colaborăm cu autoritățile centrale și locale, iar echipele vor lucra pentru reluarea alimentării la toți clienții afectați. Odată cu remedierea rețelelor de medie tensiune care alimentează localitățile, echipele repară și deranjamentele de joasă tensiune în interiorul localităților.”, au precizat reprezentanții Biroul de presă Rețele Electrice Dobrogea.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions