Connect with us

Administratie

“Orașul meu citește”. Primăria Năvodari a oferit cărți pentru 3.000 de elevi

Published

on

chelaru carte

Aproape 3.000 de elevii din Năvodari, de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a, au primit din partea Primăriei pachete cu cărți adaptate pentru fiecare clasă și ciclu școlar. Cărțile au fost oferite de primarul Florin Chelaru în cadrul proiectului “Orașul meu citește” pentru încurajarea lecturii.

„„Nu există prieten mai loial decât cărţile” – E. Hemingway. Cine spune că o simplă carte nu mai poate smulge zâmbete de bucurie de pe chipul unui copil, se înșală. Astăzi, am avut în fața mea sute de copii din Năvodari încântați de cărțile pe care le-am oferit în cadrul proiectului “Orașul meu citește” pentru încurajarea lecturii. Aproape 3.000 de elevii din Năvodari, de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a, au primit din partea Primăriei pachete cu cărți adaptate pentru fiecare clasă și ciclu școlar. 

Fie că vorbim de cărți de povești, opere celebre ale literaturii, titluri de lectură obligatorie, manuale auxiliare, culegeri de probleme sau caiete de activități, toate au fost selectate pe sprânceană de cadrele didactice astfel încât copiii să beneficieze cu adevărat de ele, iar părinții să fie scutiți de o cheltuială în plus. Avem nevoie să le insuflăm copiilor noștri dragostea față de cărți și lectură, iar acest proiect este un bun impuls și promit să nu ne oprim aici. Copiilor le transmit atât: Fiecare carte citită este o aventură în care voi sunteți Super-Eroii, iar ziua de mâine vă va găsi mult mai curajoși și mai bine pregătiți! Spor la lectură!“, a spus Chelaru.

carti navodari

carti navodari

carti navodari

carti navodari

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta