Connect with us

Politica

Orban, atac dur la adresa lui Cîțu: „Nu mai putem tolera astfel de comportamente“

Published

on

Premierul Cîțu și susținătorii săi se comportă deja ca mari vătafi în PNL. De aceea, l-au omis ieri pe președintele partidului, Ludovic Orban, în deciziile luate de premier. Orban a declarat nu a fost informat de introducerea pe ordinea de zi a programului Anghel Saligny și a aflat cu numai 2 minute înainte de anunțul lui Cîțu privind revocarea ministrului Justiției, Stelian Ion. Președintele PNL s-a arătat deranjat de faptul că fost convocat Biroul Politic Național fără ca el să știe.

„Azi, fără să fiu informat, am aflat că a fost convocat BPN al PNL, în mod nestatutar. Am decis să nu particip la această ședință despre care nu am fost informat. Nu am putut să verific legalitatea dispozițiilor de convocare. Președintele e garantul respectării legalității. Doresc să convoc Biroul Politic Național al partidului, dar vreau ca această convocare să includă toți membrii, dar până la convocare doresc să am o discuție cu premierul Cîțu și toți cei implicați în această criză din singura coaliție care e capabilă să guverneze în interesul României.“, a spus Orban.

Președintele PNL l-a atacat pe premier despre care a spus că nu vrea să îi mai accepte comportamentul. Orban susține că premierul Cîțu ia decizii fără a informa PNL, iar el, ca lider al partidului, a fost informat ”la alibi” despre remanierea ministrului Justiției, Stelian Ion.

”Normal, este premierul care reprezintă PNL. Pe de altă parte, nu cred că premierul trebuie să ia decizii fără să se consulte cu președintele PNL și mai ales decizii care pot să pună în pericol coaliția de guvernare. Nu am fost informat despre introducerea pe ordinea de zi a OUG pentru ”Anghel Saligny”. Am fost informat la alibi despre remanierea ministrului Stelian Ion, cu doar 2 minute înaintea declarației de presă. Am trecut peste multe astfel de lucruri pentru binele PNL, dar pe de altă parte suntem într-un punct în care nu mai putem tolera astfel de comportamente.”, a spus Ludovic Orban.

Sursa: stiripesurse.ro

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta